Luna.
Luna. Foto:

Verhuisdier van de week

NIJMEGEN - Dit is Luna, een gesteriliseerd dametje van 12 jaar oud.

Luna heeft niet zo’n fijne start van haar leven gehad. Zo is ze enkele weken na haar geboorte samen met haar zusje gevonden in een melkbus op een balkon. Via een stichting is ze in Nederland terechtgekomen en uiteindelijk geadopteerd.

Luna kon moeilijk wennen aan menselijk contact en verloor kort na haar adoptie ook nog haar zusje. Hier heeft ze erg veel last van gehad. Gelukkig klaarde Luna weer op toen er een soortgenootje bijkwam.

Luna is altijd een beetje een bijzonder dametje gebleven. Ze is niet aanhankelijk, maar vindt het bijvoorbeeld wel heel erg fijn om bij je te slapen in de nachten. Soms komt ze bij je om een aai over haar bol te halen, maar soms rent ze ook hard weg.

We zijn op zoek naar een rustig thuis voor Luna, waar geen kinderen aanwezig zijn. Aangezien Luna erg geniet van het buitenleven, is het van belang dat haar nieuwe huis beschikt over een tuin.

Gezien de baasjes van Luna op zeer korte termijn gaan emigreren, wordt er een nieuw liefdevol thuis voor haar gezocht. Wie heeft er plek in huis en hart voor dit lieve poezenmeisje? Benieuwd of Luna bij je past? Maak een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl.



Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding