Splinter Chabot presenteert tweede roman

NIJMEGEN  - Splinter Chabot maakt dinsdag 5 april zijn opwachting in boekhandel Dekker v.d. Vegt in de Marikenstraat 29 in Nijmegen.  

Met zijn debuut 'Confettiregen' brak Splinter Chabot groots door in de literaire wereld. Op dinsdag 5 april verschijnt zijn tweede roman 'Als de Hemel genoeg ruimte heeft'. Splinter is diezelfde avond in de Nijmeegse boekhandel om zijn boek feestelijk te presenteren. Splinter wordt geïnterviewd door Marjolein Visser, er is ruimte voor vragen en tijdens de informele afsluiting met een hapje en een drankje zal Splinter signeren. Aanvang 19.30 uur. Toegang gratis en aanmelden is zeer gewenst en wel via tel. 024-3020130 of info@dekkervdvegt.nl.



'Als de hemel genoeg ruimte heeft' is het verhaal van de twee vrienden Magnus en Elias, die samen op reis gaan. De route is uitgestippeld, de bestemming staat vast. Hun tocht voert langs zes verschillende plekken: Het Dorp, Het Bos, Het Klooster, De Stad, Het Woud en De Berg. Stap voor stap, voet voor voet, wandelen we met ze mee. Tijdens de wandeltocht leren we hoe deze twee jongens naar zichzelf kijken, naar elkaar kijken. Hoe ze hun eigen levens en de wereld om hen heen zien. Magnus die galopperend door het leven wil gaan, en Elias die, soms iets afwachtend, toekijkt wat er gebeurt en hoe de wereld eigenhandig door Magnus in beweging wordt gezet. als de Hemel genoeg ruimte heeft is een verhaal over vrijheid, leven en vriendschap. Een verhaal over absolute, onvoorwaardelijke vriendschap. Geschreven in de bijzondere, barokke stijl waar Splinter Chabot bekend om staat.