Bijeenkomsten Hindoestaanse Senioren Nijmegen

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - De Hindoestaanse gemeenschap in Nijmegen, veelal woonachtig in Lindenholt en Dukenburg, heeft zich georganiseerd in Hindoestaanse Senioren Nijmegen (HSN). Met ondersteuning van de gemeentelijke Welzijnsorganisatie Sterker zijn de eerste bijeenkomsten in Wijkcentrum Dukenburg succesvol verlopen. De eerstvolgende activiteit is op donderdag 14 april van 13.00 tot 16.00 uur.

De bijeenkomsten zijn onder meer bedoeld om de eenzaamheid onder ouderen te doorbreken. En om voorlichting te geven over bijvoorbeeld gezonde leefstijl, bewegen, mantelzorg, passende huisvesting. Ook vieringen van de hoogtijdagen zijn een vast onderdeel zoals onlangs de Holi viering (Nieuwjaarsfeest van de Hindoes).

De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor iedereen maar de inhoud is specifiek gericht op ouderen. Er wordt een bijdrage gevraagd van 2,00 euro voor koffie en thee. Wilt u meedoen met deze bijeenkomsten of kent u iemand voor wie deze bijeenkomsten nodig en nuttig kan zijn, meldt u dan aan bij Usha Ganesh (u.malhoe@outlook.com of tel. 06-54628121) of Lientje Dindayal (tel. 06-48820973). En bent u slecht ter been en is het moeilijk om zelf te komen, neem ook in dit geval contact op met de organisatie.