Hulpactie ‘Kerken steunen Oekraïne’ ook in april

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - De hulpactie ‘Kerken steunen Oekraine’ die begin maart is gestart, heeft al veel goederen opgeleverd. Donderdag 31 maart is een grote vrachtwagen geladen met vooral levensmiddelen en hygiënische artikelen vertrokken naar Oekraïne.

 ”De Hulporganisatie Surya.eu is onder de indruk van de grote hoeveelheid levensmiddelen die ingezameld is door de kerken. Zij heeft van de coördinator in West Oekraïne gehoord dat zij ongelooflijk blij zijn met de hulp uit Nederland voor de vele vluchtelingen!”, aldus Oecumenische Werkgroep Diaconie Antonius van Padua. “Heel veel dank aan iedereen die spullen heeft aangeleverd! Zo kunnen we tenminste ìèts doen om het leed in het oorlogsgebied wat te verzachten.”

 Nog de hele maand april kunnen goederen worden ingeleverd bij de Antonius van Paduakerk en wel elke woensdag van 14.00 tot 16.00 uur, elke zaterdag van 15.00 tot 17.00 uur en elke zondag van 11.00 tot 12.00 uur. Kijk voor een lijstje van gewenste producten op avpnijmegen.nl of op het spandoek bij de kerk.