De makers van de podcast 'Ik ken iemand die' en het Vakantie Doeboek voor ouders. (Foto: Masha Bakker Matijevic)
De makers van de podcast 'Ik ken iemand die' en het Vakantie Doeboek voor ouders. (Foto: Masha Bakker Matijevic) Foto:

Live-opname podcast ‘Ik ken iemand die'

NIJMEGEN - In Bibliotheek De Mariënburg in Nijmegen wordt dinsdag 12 april van 20.00 tot 22.00 uur de populaire podcast ‘Ik ken iemand die’ live opgenomen. 

Voel jij je als opvoeder ook wel eens politieagent, scheidsrechter of mediator? Ga je vaak ook maar gewoon op je gevoel af bij de opvoeding van je kinderen? Je bent niet de enige! Journalisten en schrijvers Nynke de Jong, Hanneke Hendrix, Alex van der Hulst en Anne Janssen kletsen wekelijks de podcast ‘Ik ken iemand die’ bij elkaar over opvoeden, ouderschap en al het moois en lelijks dat hierbij komt kijken. 

Dat alles met veel humor en relativeringsvermogen, want dat is volgens deze vrienden dé manier om het ouderschap te trotseren. Ze zijn ondertussen een van de best beluisterde en langstlopende Nederlandse keukentafelpodcasts.
Dinsdag 12 april komen ze voor live-opnames van hun podcast naar Bibliotheek De Mariënburg. Je kunt al je vragen over het ouderschap op ze afvuren. En ze vertellen over hun aanstaande 'Grote Vakantie Doeboek voor uitgebluste ouders', met anekdotes, tips, recepten, puzzels en ansichtkaarten. Een boek dat je laat lachen om andermans vakantieleed.

Kaarten voor het bijwonen van de live-opnames 7,50 euro voor bibliotheekleden en studenten, en 10 euro voor overige bezoekers. Te koop bij de balie in de bibliotheek of via www.obgz.nl/agenda.