Uitgebreid assortiment bij Bodywear Superstore.
Uitgebreid assortiment bij Bodywear Superstore.

Bodywear Superstore heeft nu ook een filiaal in Elst

ELST - Met een heerlijk zonnetje in het vooruitzicht schreeuwt de kledingkast van menig vrouw om kleur en nieuwe lingerie, nachtkleding en badkleding. Supergoed nieuws: Bodywear Superstore heeft op 1 april (geen grap) haar derde filiaal in Nederland geopend, aan de Halve Morgen 42 in Elst.

Het familiebedrijf kent een rijke historie als het gaat om succesvolle lingeriespeciaalzaken, met een filiaal in Apeldoorn én de allergrootste lingeriespeciaalzaak van Nederland in Duiven. De nieuwste uitbreiding is in hartje Elst, met goede parkeermogelijkheden bij de Jumbo. De winkel is wat kleiner van opzet dan bijvoorbeeld Duiven maar de keus is enorm uitgebreid. 

Een selectie mooie merken lingerie, nachtkleding en badkleding van de allergrootste merken liggen en hangen sinds 1 april voor u klaar en het personeel van dit familiebedrijf staat bekend om de hoogst mogelijke service en kennis om u te helpen, ook met speciale cupmaten. Van merken als Marie Jo, Prima Donna en Mey tot aan Anita of Felina: in dit nieuwe filiaal staat bijna alles in het teken van de vrouw. Bijna, want ook voor mannen is er een collectie met toffe underwear beschikbaar van de grootste merken. 

De eerste 100 klanten kregen een mooie goodiebag mee naar huis. Daarbovenop geeft Bodywear Superstore ook nog eens twintig procent korting op alle merken bh’s, deze actie loopt nog tot en met 16 april. 

Bodywear Superstore, Halve Morgen 42, Elst; 0481 204040, www.bodywearsuperstore.nl.


Koninklijke Erepenning voor V.V. Trekvogels

NIJMEGEN - V.V. Trekvogels bestaat 8 april 100 jaar. Voor deze gelegenheid ontving de voetbalvereniging de Koninklijke Erepenning uit handen van burgemeester Bruls.

Precies 100 jaar geleden, op 8 april 1922, richtte een groep jonge mannen uit Nijmegen Oost de voetbalvereniging Trekvogels op. Nu, zoveel jaren later, heeft de voetbalvereniging meer dan 1.000 leden en is nog altijd zeer actief, zowel op sportief gebied als wat betreft maatschappelijke activiteiten. In haar lange bestaan hebben de Trekvogels op verschillende plekken in Nijmegen gespeeld. Uiteindelijk kwam er in 1950 een veld beschikbaar op het huidige complex op de Kwakkenberg, dat inmiddels aan de eisen van de huidige tijd voldoet.
De gemeente Nijmegen is trots op een vereniging met zo’n lange historie. Deze Koninklijke Erepenning is in Nijmegen eerder uitgereikt aan hockeyclub NMHC en aan de Nijmeegse Muziekvereniging TNT.


'Boer Boris is de baas'

WIJCHEN - Maandag 18 april komt Boer Boris naar Theater 't Mozaïek met de familievoorstelling 'Boer Boris is de baas' (vanaf 4 jaar). Aanvang 14.00 uur. 

Al 10 jaar lang beleeft Boer Boris - in talloze boeken - avonturen op en rond zijn boerderij. In 'Boer Boris is de baas' komen de tekeningen van Philip Hopman en teksten van Ted van Lieshout op het toneel tot leven. Speciaal voor de 10e verjaardag van deze kinderboekenserie komen twee technici met een levensgrote kijkdoos naar het theater. Als zij de doos openvouwen ontstaat een driedimensionaal theater ontstaat. Daar verschijnen Boer Boris, zijn machines, de boerderijdieren en de vogelverschrikkers! Entree 13 euro.