Lukas.
Lukas. Foto:

Verhuisdier van de week

NIJMEGEN - Dit is Lukas, een gecastreerde Europese korthaar kater van ongeveer 1 jaar oud.

Lukas werd op straat gevonden op het Griekse eiland Kreta en naar het lokale asiel gebracht. Er was direct duidelijk dat er iets met zijn oog aan de hand was en dit bleek later een probleem aan zijn derde ooglid te zijn (deze is volledig opgetrokken). Lukas ondervindt hier gelukkig zelf geen hinder van.

Aanhankelijk

Lukas is een lieve, speelse en aanhankelijke kat, die graag onder zijn kinnetje wordt gekriebeld. Hij heeft even de tijd nodig om aan je te wennen, maar als je zijn vertrouwen hebt gewonnen, zoekt hij de aandacht wel op bij je.

Lukas is een binnenkat, maar zou in een veilig afgesloten tuin of balkon prima naar buiten kunnen. We zijn op zoek naar een rustig thuis voor hem, zonder kleine kinderen en bij mensen die voldoende tijd en aandacht voor hem hebben.

Kerngezond

Lukas is gechipt, gevaccineerd, heeft een paspoort en is negatief getest op FIV/FELV. Een kerngezonde kerel dus.

Lukas verblijft momenteel in de opvang en kijkt uit naar zijn definitieve huisje. Wie heeft er voldoende tijd, liefde en aandacht voor deze ontzettende leuke en lieve kerel? 

Match

Ben je benieuwd of Lukas bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding