Seniorendansavond in
café Burgerlust in OBG

NIJMEGEN - Alle 60-plussers uit Nijmegen en omgeving zijn dinsdag 26 april weer welkom in Seniorencafé Burgerlust in OBG Nijmegen. Onder leiding van allround muzikant Frans Arntz belooft het weer een gezellige avond te worden. Toegang is gratis. Ook nieuwkomers en alleengaanden zijn welkom. 

Seniorencafé Burgerlust organiseert elke tweede en vierde dinsdag van de maand een dans- en muziekavond in OBG Nijmegen. De avonden zijn voor 60-plussers die houden van een dansje en een praatje. Vaste entertainers staan garant voor een gevarieerde en gezellige avond met foxtrot, wals; maar ook beat en line dance horen tot het repertoire. Burgerlustvrijwilligers zorgen beurtelings voor de bar, bediening en (gratis) hapjes.

OBG is er voor iedereen die actief en gezond wil leven en ouder worden en stelt het Grand café graag open voor dansavonden. Niet alleen voor eigen bezoekers, maar ook voor gasten van buiten.

Seniorencafé Burgerlust, elke 2e en 4e dinsdagavond tussen 19.30 en 22.30 uur in het OBG aan de Prof. Cornelissenstraat 2 in Nijmegen. Zaal open vanaf 19.00 uur. Meer info: kijk op www.obg.nu of bel met het Informatiepunt OBG, tel. 024 - 327 92 79.