Oranjepop in het Nijmeegse Hunnerpark

NIJMEGEN - Het Hunnerpark in Nijmegen vormt Koningsdag woensdag 27 april het decor voor Oranjepop. 

Het festival start om 13.00 uur en sluit om 23.00 uur. Online koop je je tickets voor 8,00 euro. Wil je last-minute beslissen? Aan de deur kosten tickets 10,00 euro.
Wat betreft de line-up: op het grote podium staan Sophie Straat, Sylvie Kreusch, 4b2m, Kokoroko, Warmduscher en Hang Youth.

Op het kleine podium optredens van COMMON, MINKA, Loupe, HENGE, Cloudsurfers en Wodan Boys. In de Feesttent Chefs de Partie en voor de Oranjepop Afterparty zorgt Indie Disco (Merleyn).

Heb jij na een dag feesten op Oranjepop er nog niet genoeg van? Om de hoek van het Hunnerpark ligt Merleyn en dit jaar is het aan de koning van de Indie Disco - DJ Maarten W - om jullie daar tot diep in de nacht te laten dansen. Tot diep in de nacht.


Kings & Queens Festival op NYMA Plein

NIJMEGEN - Woensdag 27 april is de eerste editie van ‘Kings & Queens Festival' op het NYMA Plein in Nijmegen. Froday, Huisfissa en Strandbar Stek slaan de fluwelen handschoenen ineen om er samen een onvergetelijke Koningsdag van te maken. Met grote namen als Bokoesam (live), FS Green, Be Charm'd, DJ Prime, de soundsystems van Froday & Huisfissa en nog veel meer veelbelovende acts, mag het duidelijk zijn dat dit een dag wordt om niet snel te vergeten. Van 15.00 tot 23.00 uur.











Line-up release

Met grote namen als Bokoesam (live), FS Green, Be Charm'd, DJ Prime, de soundsystems van Froday & Huisfissa en nog veel meer veelbelovende acts, mag het duidelijk zijn dat dit een dag wordt om niet snel te vergeten.


Eerste grote festival van Strandbar Stek

Strandbar Stek is de uitgelezen plek voor een groot festival. Het plan is om dit festival jaarlijks te herhalen met verschillende DJ's en acts uit Nijmegen en omgeving. De early-bird tickets waren binnen welgeteld 45 seconden uitverkocht dus Kings & Queens Festival verwacht een mooi festival neer te zetten.

Download artwork hier: https://we.tl/t-7GWhrlf3wX

EINDE PERSBERICHT