Shay.
Shay. Foto:

Verhuisdier van de week

NIJMEGEN - Dit is Shay, een knappe gecastreerde kerel (kruising) van ongeveer 3 jaar oud.

Shay is op CuraƧao geboren en daar samen met zijn broertjes en zusjes op straat gevonden. Gelukkig werden ze gevonden, naar de opvang gebracht en uiteindelijk kon Shay naar Nederland komen en werd geadopteerd.

Shay is een leuke, lieve, gehoorzame en aanhankelijke hond die van knuffelen houdt en graag tegen je aan op de bank komt liggen. Hij houdt ervan om lekker te rennen en kan heerlijk met andere honden spelen. Shay geniet erg van wandelen en luistert dan goed. Hij blijft goed bij je in de buurt en loopt nooit weg. Hij is beschermend naar zijn baasje/gezin toe maar toont absoluut geen agressie.

We zijn op zoek naar een rustige plek voor Shay (zonder kinderen) en bij mensen die er veel op uit willen gaan met hem en genoeg tijd en aandacht voor hem hebben. Het zou leuk voor Shay zijn als er al een andere stabiele hond aanwezig is.

Shay is kerngezond, heeft zijn vaccinaties gehad, is gechipt en beschikt over een eigen paspoort. De huidige baasjes hebben onvoldoende tijd voor Shay en zoeken een nieuw liefdevol thuis voor hem. Ben je benieuwd of Shay bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl. 

Afbeelding
Afbeelding