Slechtziend de bal overgooien tijdens Expeditie ribbelroute (Foto: muZIEum)
Slechtziend de bal overgooien tijdens Expeditie ribbelroute (Foto: muZIEum) Foto:

Vroege vogels krijgen tijdens de
meivakantie korting bij muZIEum

NIJMEGEN - De bladeren groeien aan de bomen, de dagen worden langer en de eerste zonnestralen schijnen op het gezicht. In de lente is het tijd om lekker vroeg naar buiten te gaan. Daarom krijgen vroege vogels korting op een bezoek aan het muZIEum. Ervaar in  de meivakantie het lenteseizoen blind of slechtziend tijdens een beleving met de beste ervaringsdeskundigen. 

Vroege vogel korting

Alle vroege vogels worden beloond! Boek één van de donkerbelevingen tot en met het tijdslot 10.00 uur en krijg korting op een bezoek aan het muZIEum. Een goede reden om vroeg uit bed te komen!

Belevingen in lentesferen

Wie zegt dat blinden en slechtzienden niet kunnen genieten van het lenteseizoen? Het is juist een seizoen waar je genoeg kan ontdekken door te horen, ruiken, en voelen. 

Denk aan de geuren van opkomende bloemen, de geluiden van spelende kinderen op straat en de warme zon op je huid. Ervaar het in de meivakantie. 

Sporten zonder zicht

In 2022 staat het thema vrije tijd centraal. Iedereen houdt van vrije tijd of het nou sporten, lezen of schilderen is. Maar hoe doe je dat als je blind of slechtziend bent? Gids Melly vertelt alles over sporten zonder zicht. Benieuwd? Probeer het zelf tijdens Expeditie ribbelroute of lees haar blog.


Kijk op muzieum.nl/meivakantie voor meer informatie.

Het muZIEum 
Ziekerstraat 6B
Nijmegen
tel. 024 - 200 1050