Proosten op de ingebruikname van de Trackman Range. (Foto: Hans van Velsen)
Proosten op de ingebruikname van de Trackman Range. (Foto: Hans van Velsen) Foto: Hans van Velsen

Driving Range ontmoetingsplaats anno 2022

Opening Trackman Range op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen

GROESBEEK - De Trackman Range op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen is geopend en is hiermee de derde golfbaan in Nederland met deze unieke technologie. Iedereen kan er gebruik van maken, van beginner tot gevorderde golfer! U hoeft geen lid te zijn van de golfbaan. 

U kunt met uw eigen telefoon of tablet op alle 30 beschikbare afslagplaatsen gebruik maken van het Trackman systeem. Speel een klein toernooi met vrienden, familie of gezin, speel diverse spellen met elkaar of krijg les van een van onze golfprofessionals. De mogelijkheden zijn oneindig en bieden veel spektakel en plezier.

Op de Trackman Range ervaart u golfen op een heel ander niveau; meeslepend en uitdagend, met realistische beelden die zorgen voor een unieke golfervaring. Het is volledig weerbestendig en werkt onder alle omstandigheden. Daarnaast zijn er diverse spellen die gespeeld kunnen worden, individueel of met een groepje. Gaat u een van deze uitdagingen aan?
-Hit it: Wie slaat het verst? 
-Capture the flag: Degene met de meeste vlaggen wint.
-Bullseye: Wie slaat de ballen het dichts bij de vlag? 
-Closest to the pin: Speel een Par 3 baan. Degene met de minste slagen wint.

Kennismaken

Wilt u ervaren hoe het is om op de Trackman Range te spelen? Voor groepen vrienden, collega's of families is er de mogelijkheid voor een Trackman golfclinic (minimaal 8 personen). Tijdens deze golfclinic geeft onze golfprofessional uitleg over de Trackman Range, het spelen van diverse golfbanen en de diverse spellen die u kunt spelen. Vervolgens gaat u de uitdaging aan tegen elkaar door het spelen van één van de spellen. Combineer deze golfclinic met een borrel & bite arrangement wat zorgt voor een complete golfervaring.

Meer informatie vindt u op:
www.golfenophetrijk.nl/nijmegen/trackman.html