Bedrijventerrein TPN-West.
Bedrijventerrein TPN-West.

Bedrijventerrein TPN-West houdt ‘Open Dag’

Algemeen

NIJMEGEN - Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat zich zoal afspeelt op TPN-West, het bedrijventerrein van Nijmegen-West en Beuningen/Weurt? Kom dan zaterdag 14 mei naar de open dag. Tussen 10.00 en 17.00 uur kan het bedrijventerrein vanuit het terrein bij Planet Awesome (naast ANAC) worden ontdekt met product-demonstraties, presentaties en diverse tours waaronder een boottocht door de binnenhaven van Nijmegen.

Een straat leren aanleggen of met een minigraver in een zandberg op zoek naar goud met de Gebr. van Venrooij. Een mega heftruck van Hyster bewonderen of eens in de cabine kijken van een supergrote vrachtwagen van Cornelissen. Eens goed diep in de perswagen van DAR kijken. Of wil je graag zien hoe dat een elektrische ‘lelijke eend’ als koerier door Nijmegen gaat toeren? Maar misschien wil je wel meedoen aan de prijsvraag van Volvo Scholten Nijmegen. Er staat namelijk een ultra nieuw elektrisch model van Volvo met de achterbak vol met hockeyballen. Als jij het aantal raadt, win je een weekend rijden in een Volvo. Of ben je meer geïnteresseerd in hoe milieukundig bodemonderzoek wordt gedaan. Ortageo laat het je zien. En… heb je wel eens gezeten op een terras met verwarmde kussens van Sit&Heat? 

Festivalterrein

Op het terrein van Planet Awesome aan de Energieweg 102 in Nijmegen (achter de ANAC Carwash) wordt een waar festivalterrein ingericht met tenten, muziek, een foodtruck en productpresentaties. En een podium met presentaties en optredens. Je kunt daar neerstrijken op het terras met een hapje en drankje. Er is ook een speciaal programma met kinderspelen en kunstworkshops met de restproductie van EKI, de rubber- en foamproducent. Je kunt ook zelf een vogelhuisje bouwen onder leiding van een timmerman van bouwbedrijf Cuppens. 

Tours en boottocht

Vanaf Planet Awesome gaan acht verschillende tours naar onder andere de EKI/Papierfabriek, BCTN, ENGIE, Hyster en ARN. Zo krijg je de kans om bij hen achter de schermen te kijken. Maar je kunt ook met een boot door de binnenhaven van Nijmegen varen. 

Banenmarkt

Al onder de indruk van al deze bedrijven en zou je er wellicht wel willen werken of stage willen lopen? In onze First Dates coffee corner kun je met deze bedrijven geheel vrijblijvend in gesprek om wat extra informatie in te winnen. 

Duurzame economie

Bij TPN-West komen industrie, wonen en werken samen. Het bedrijventerrein grenst aan de woonwijken in Nijmegen-West en Weurt. Daarom is maximale aandacht voor een gezonde leef- én werkomgeving van cruciaal belang. Er is een duidelijke transitie gaande: ondernemers investeren in innovatie en duurzaam ondernemerschap. Bedrijvenvereniging TPN-West helpt hen daarbij. Om zo samen te werken aan de verbetering van de leefomgeving. 

Parkeren

Auto parkeren kan achter Dominicus College en CEVA (ingang Energieweg 93).

 www.tpnwest.nl