Bobo.
Bobo. Foto:

Verhuisdier van de week

NIJMEGEN - Dit is Bobo, een gesteriliseerd teefje (kruising) van 6 jaar oud.

Bobo komt oorspronkelijk uit Roemeniƫ en kon uiteindelijk naar Nederland komen voor een fijn en veilig leven. Ze is ontzettend lief, gevoelig, gehoorzaam, speels en aanhankelijk. Bobo is een enorme knuffelkont en vindt het heerlijk om bij je op schoot te zitten of lekker tegen je aan te liggen op de bank.

Ook vindt Bobo het leuk om mee te gaan in de auto (ze gaat graag mee op pad) en kan ook erg genieten van luieren in het zonnetje.

Bobo heeft in het verleden een gebroken heup gehad en loopt daardoor wat anders, maar ze ondervindt hier geen hinder van. Ze rent en springt als de beste, alleen zitten kan ze niet zo goed.

We zijn op zoek naar een rustig thuis voor Bobo, waar al een andere stabiele hond aanwezig is. Ook zoeken we een baasje/gezin die voldoende tijd heeft/hebben voor Bobo, zodat ze niet te vaak en te lang alleen thuis hoeft te zijn en die er op uit wil gaan met haar.

Momenteel verblijft Bobo op een plek, waar veel kleine kinderen komen voor dagopvang. Dat geeft veel onrust bij Bobo en om deze reden wordt er uitgekeken naar een fijn nieuw thuis voor haar. Ben je benieuwd of Bobo bij je past? Maak een zoekprofiel aan op de website www.verhuisdieren.nl.