Obstacle Run voor het Marikenhuis

NIJMEGEN - Het Marikenhuis verzorgt zondag 22 mei samen met studenten van de HAN in het Goffertpark in Nijmegen een zogeheten Obstacle Run, een sponsorloop om geld op te halen voor steun aan kinderen en jongvolwassenen die zijn geraakt door kanker. 

Het Marikenhuis in Nijmegen is een ontmoetingscentrum voor iedereen die is geraakt door kanker. Een plek om thuis te komen, een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden. Dat geldt niet alleen voor volwassenen, maar juist ook voor kinderen en jongvolwassenen die óf zelf kanker hebben óf in hun naaste omgeving geraakt zijn door kanker. Ook aan deze doelgroep wil het Marikenhuis psychosociale ondersteuning bieden. Door mee te doen aan de Obstacle Run help je het Marikenhuis om dit doel te realiseren. 

Deelnemers kunnen kiezen voor een familieloop of een ‘fanatiekelingenloop’. Tijdens een rondje door het Goffertpark in Nijmegen kom je verschillende obstakels tegen die samenwerking, doorzettingsvermogen en kracht vereisen. 

Een rondje is 1500 meter. Voor elk gelopen rondje krijg je als deelnemer een stempel op de stempelkaart. Dit dient als bewijs aan familie, vrienden en kennissen die jou sponsoren dat je 1, 2, of misschien wel 5 rondjes hebt gelopen! Je kunt je per afstand of per stempel laten uitbetalen.

De familieloop is voor families met kinderen die zichzelf sportief willen uitdagen en voor vriendengroepen en bedrijven. Voor de fanatiekelingenloop worden obstakels van Strong Viking Run uitgezet voor een extra uitdaging. 

De familieloop start om om 10.00 uur in het Goffertpark (deelname 7,50 euro, 5,00 euro voor kinderen en jongeren van 10 tot 18 jaar). De fanatiekelingenloop start om 13.00 uur (deelname 7,50 euro voor alle deelnemers). Aanmelden via
einschrijven.nl (zoek op Marikenhuis). Voor meer info kijk op de website: www.marikenhuis.nl.