Kiki.
Kiki. Foto:

Verhuisdier van de week

NIJMEGEN - Kiki is een Amerikaans Stafford (teefje - gesteriliseerd) van 7 jaar oud.

Kiki is een ontzettende lieve, vrolijke en aanhankelijke hond die dol is op knuffelen. Ze ligt het liefst onder een deken lekker tegen je aan. Ook kan ze genieten van in het zonnetje liggen en/of lekker met een kluif bezig zijn.

Helaas heeft Kiki heupproblemen (waarvoor ze medicatie krijgt) en moet ze een beetje rustig(er) aan doen. Voorheen kon ze leuk met andere honden (reuen) spelen, maar sinds haar heupklachten vindt ze die niet meer leuk. We zijn op zoek naar een rustig nieuw thuis voor Kiki, waar geen andere huisdieren aanwezig zijn.

Helaas kan Kiki niet goed overweg met de andere hond op haar huidige adres en leven zij gescheiden van elkaar onder één dak. Haar baasje heeft van alles geprobeerd (onder meer gedragstherapie) maar helaas heerst er continu spanning in huis en wordt de vrijheid van beide honden teveel beperkt. We zijn daarom op zoek naar een gouden mandje voor Kiki waar ze alle liefde, rust en zorg krijgt die ze nodig heeft. Maak een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Kiki.