(Foto: Gerard Verschooten)
(Foto: Gerard Verschooten) Foto: Foto: Gerard Verschooten

Informatiebijeenkomsten voor belangstellenden

Nieuwe werkplekken in De Basis

NIJMEGEN - Sinds de opening van muzikale broedplaats De Basis in oktober 2021 is er volop bedrijvigheid in het pand aan de Groenewoudseweg 322 in Nijmegen en wordt er hard gewerkt aan de verdere afwerking. 

Met de oplevering van nieuwe ruimtes is er opnieuw de kans voor professionals uit de muziekindustrie om zich aan te melden voor een unieke werkplek in het iconisch pand van het oude Doornroosje. Zo is er een kleine studio voor elektronische muziek, een creatieve werkplaats met opslag en een opnamestudio bestaande uit verschillende ruimtes, die zowel samen als los afgenomen kunnen worden. Daarnaast zijn er in het kantoorgedeelte nog (flex)werkplekken beschikbaar en is er nog een aantal dagdelen in de oefenruimte vrij. 

De Basis biedt niet alleen werkruimte, maar ook een inspirerende omgeving waar ontmoeting en kennisdeling centraal staan en samenwerking wordt toegejuicht.

Op donderdag 19 en dinsdag 24 mei houdt De Basis twee informatiebijeenkomsten voor geïnteresseerden in het café van De Basis om de ruimtes te tonen en vragen te beantwoorden. De bijeenkomsten starten om 19.00 uur.

Heb jij interesse in een werkplek of werkruimte bij De Basis, dan kun je je aanmelden via www.debasisnijmegen.nl. Het maken van eigen werk is een voorwaarde, evenals het openstaan voor samenwerkingen en de bereidheid tot het delen van je kennis en kunde. 


Verschillende muzikanten, organisaties en ondernemers uit de muziekindustrie - waaronder De Staat, DJ Odin, Drift om te Dansen, Waltzburg en De Liedjesfabriek - hebben er inmiddels hun plek gevonden.