Saartje, een gesteriliseerde Europese korthaar dame.
Saartje, een gesteriliseerde Europese korthaar dame. Foto:

Verhuisdier van de week:

Past poes Saartje bij jou?

NIJMEGEN - Graag stellen wij u voor aan Saartje, een gesteriliseerde Europese korthaar dame van 9 jaar oud. Saartje is het liefst dicht bij je in de buurt en is dol op knuffelen. Spelen doet ze ook graag en het maakt haar niet uit of dit binnen of buiten in de tuin gebeurt.

Ze is makkelijk in de omgang met andere katten en past zich snel aan. Ondanks dat Saartje al een respectabele leeftijd heeft bereikt, is zij nog altijd goed gezond (al is ze een tikkeltje te stevig). Saartje zou goed passen bij een baasje of gezin die voldoende tijd, liefde en aandacht voor haar heeft.

Momenteel woont Saartje samen met twee andere katten, waarvan er één doof is. De laatste tijd klikt het niet meer goed tussen deze kat en Saartje, waardoor er onrust ontstaat en de gezondheid van de andere kat achteruit gaat.
Om deze reden wordt er uitgekeken naar een nieuw baasje/gezin voor Saartje, waar ze zorgeloos oud en gelukkig mag worden.

Ben je benieuwd of Saartje bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.