Zomerdienstregeling Breng bussen regio Arnhem Nijmegen

NIJMEGEN - Vanaf zondag 3 juli rijden de Breng-bussen in de regio Arnhem Nijmegen volgens de zomerdienstregeling. Dat is twee weken eerder dan oorspronkelijk gepland. 

Op deze manier probeert Hermes onvoorziene uitval van ritten door tekort aan personeel tot een minimum te beperken. De zomerdienst geldt tot en met 3 september.

Op diverse lijnen rijden er gedurende deze periode minder ritten. Informatie over de vertrektijden van de Breng bussen in de zomer is te vinden op breng.nl en in de reisplanners. Op de haltevertrekstaten gelden de vertrektijden van de kolom ‘zomerdienstregeling’ (indien voor betreffende lijn van toepassing).

Om de bereikbaarheid van onderwijsinstellingen in de regio te borgen rijden de volgende lijnen nog wel tot en met vrijdag 15 juli:
* Lijn 6 Arnhem Centraal Station – Arnhem Elsweide/HAN v.v. (volgens de normale dienstregeling).

* Lijn 10 Nijmegen station – Nijmegen Heyendaal v.v. (volgens de beperkte dienstregeling).

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse (19 tot en met 22 juli) en de Nijmeegse Vierdaagsefeesten (16 tot en met 22 juli) geldt er voor de bussen in Nijmegen en omgeving een aangepaste dienstregeling met meer ritten. Raadpleeg te zijner tijd de informatie hierover op
www.breng.nl.