Afbeelding
Foto:

Vriendendienst Van Leeuwen

voor Aissati en Sanniez

Terry Lartey Sanniez is voor even weer te vinden op de trainingsvelden van NEC. De rechtsback, die tussen 2018 en 2021 onder contract stond in Nijmegen, traint tijdelijk mee bij NEC om zijn fitheid op peil te houden.

Na drie seizoenen bij NEC, die hij afsloot met een promotie, vertrok Lartey Sanniez vorige zomer transfervrij. Hij speelde afgelopen bij het Sloveense NK Celja, waar zijn tot 2023 durende contract recent is ontbonden. Ted van Leeuwen geeft hem nu de kans om fit te blijven bij NEC, zoals hij dat eerder ook al deed met Ismail Aissati.

Er was vorige week namelijk al een nieuw gezicht op het Riens Peters veld in Weurt te zien, want Ismaïl Aissati traint ook mee met NEC. Aissati (33) kwam in het verleden in Nederland onder meer uit voor PSV, Ajax, FC Twente en Vitesse.

Aissati zal in eerste instantie niet proberen een contract af te dwingen, want volgens NEC traint hij alleen mee om zijn conditie op peil te houden. De Marokkaans-Nederlandse voetballer stond afgelopen seizoen onder contract bij Denizlispor, dat uitkomt in de 1. Lig, het tweede niveau van Turkije. Hij is vanaf 1 juli transfervrij.

NEC traint tot midden juli op de velden van WVW, voor trainingstijden ga je naar de website van de club.