Promotiemateriaal EnergieFixers .
Promotiemateriaal EnergieFixers .

Start EnergieFixers Nijmegen in Zwanenveld, Meijhorst en Aldenhof

Algemeen

NIJMEGEN - Sinds 1 september kunnen inwoners van Zwanenveld, Meijhorst en Aldenhof hun woning gratis laten fixen door EnergieFixers. 


Inwoners van genoemde wijken kunnen zich aanmelden, ongeacht of zij huurders of woningeigenaren zijn. EnergieFixers dichten kieren, installeren waterbesparende filters en stellen waar het kan de cv zuiniger in. Daarmee besparen de bewoners direct op hun energiekosten.

Gemeente Nijmegen wil huishoudens die het het hardst nodig hebben zo snel en effectief mogelijk ondersteunen met energie besparen. Gratis. Het project start in eerste instantie in drie wijken: Zwanenveld, Aldenhof en Meijhorst.

EnergieFixers zijn vakmensen die precies weten wat er nodig is bij u in huis om energie te besparen. Ze voeren een aantal maatregelen gratis uit. Dat bespaart geld en verhoogt het wooncomfort. Het enige dat wijkbewoners hoeven te doen is zich aanmelden via nijmegen.nl/EnergieFixer of via de aanmeld-bon achter op de folder die in de betreffende wijken huis-aan-huis wordt verspreid.

Prijzen van gas en elektriciteit zijn hoger geworden. De overheid wil helpen een hoge energierekening te voorkomen. Daarom regelt gemeente Nijmegen de EnergieFixers en betaalt de gemeente de kosten van het advies, de materialen én manuren.