Zorgboerderij Madelief is gevestigd op een voormalige boerderij.
Zorgboerderij Madelief is gevestigd op een voormalige boerderij. Foto:

Zorgboerderij Madelief biedt dagbesteding

REGIO - Zorgboerderij Madelief biedt dagbesteding aan volwassenen met voornamelijk psychische problematiek. "Doelstelling is een plek te bieden waar deelnemers zich thuis en welkom voelen en door onder meer structuur, verbondenheid en een divers aanbod aan activiteiten een bijdrage te leveren aan heling, zingeving, plezier en ontwikkeling." 

Madelief is gevestigd op een voormalige boerderij met veel ruimte rust en natuur vlakbij Kranenburg. Wie geen eigen vervoer heeft kan meerijden met het busje.

Deelnemers kunnen naar behoefte een keuze maken uit het aanbod zoals tuinieren in biologische moestuin, kruidentuin of kas, het verzorgen van dieren, koken, creatieve en/of ambachtelijke activiteiten. Er is een tuin waarin arbeidsmatiger naar een eindproduct kan worden toegewerkt en waar biologische bloemen, kruiden en bessen worden gekweekt.

Op Madelief staan ieders mogelijkheden centraal. Binnen de structuur is er veel ruimte voor eigen interesse en behoeften. Ondersteuning wordt gegeven door professionele begeleiders. Madelief is gevestigd op een voormalige boerderij met veel ruimte rust en natuur vlakbij Kranenburg en is ISO gecertificeerd. Wie geen eigen vervoer heeft kan meerijden met het busje. Info: www.madeliefzorg.nl, tel. 06-2908-9948, info@madeliefzorg.nl.

Afbeelding