Vlnr. Sjaantje, Piet en Joop.
Vlnr. Sjaantje, Piet en Joop. Foto: Maaike van Helmond

Café ‘t Haantje 65 jaar: jubileumprogramma

Algemeen

NIJMEGEN - In september 1957 werd Café ‘t Haantje aan de Daalseweg 19 in Nijmegen geopend door Piet en Anne Puijn. Daarna namen zonen Piet en Joop en Sjaantje het stokje over. Inmiddels is de derde generatie Piet alweer ruim 10 jaar met heel veel plezier aan de slag. Het café is een warme huiskamer en wordt door een grote variatie gasten bezocht.

‘t Haantje is een authentiek bruin café voor jong en oud. Het is een fijne plek om met een kop koffie ‘n krantje te lezen of met vrienden af te spreken en een biertje te drinken. Binnen staat een oude kachel, twee biljarts en er is een groot videoscherm om voetbal te kijken. ‘t Haantje beschikt over een ruim assortiment speciaalbieren.

Niet alleen binnen, ook buiten op het terras met de gezellige drukte van de Daalseweg, is het goed vertoeven. Voor een borrel, verjaardag, vergadering of feestje kun je in ’t Haantje prima terecht. Zowel in ‘t café of in de zaal met eigen bar en beamer.

Iedere maand is er een optreden en ‘t Haantje neemt actief deel aan de Festivals in Nijmegen Oost zoals de Troost van Oost, het Tribute-Festival en Easter Jazz. In het najaar is er een Oktoberfest en ook Sinterklaas en Kindercarnaval worden niet vergeten.

Jubileumprogramma

Zaterdag 3 september 21.00 uur: ‘Jubileum Troost’,  Smartlappen Festival met Sjon en Sjakkelien , Keesie B en andere artiesten.

Zaterdag 10 september 20.30 uur: Pub Quiz, maximaal 4 personen per team, entree gratis.

Zondag 11 september 20.30 uur: Nijmeegse Liederentafel. Kom samen meezingen met het Nederlandse lied. Liederenbundels zijn beschikbaar. Vrij entree.

Zaterdag 17 september 21.00 uur: live optreden Home-Cookin een mix van soul, blues, funk en rock. 

Zondag 18 september vanaf 14.00 uur: Spellenmiddag met dart- en biljarttoernooi. Kom toepen, bridgen, rikken of speel verschillende bordspelen.

Donderdag 22 en zondag 25 september speelt Oranje zijn beslissende wedstrijden in de Nation League. Er is een groot videoscherm dus moedig het Nederlands elftal aan in aanloop naar het WK in Qatar.