Voetballen bij Oranje Blauw

NIJMEGEN - Heb jij zin om te voetballen of zoek je een vereniging voor je kind om te voetballen? Je bent van harte welkom bij voetbalvereniging CSV Oranje Blauw. Het sportpark ligt aan de Staddijk in de wijk Dukenburg.

De club biedt voetbal voor kinderen van 6 t/m 19 jaar voor zowel jongens als meiden. Meld je aan via aanmeldformulier op de site onder lid worden (www.oranjeblauw.com) of stuur een e-mail naar wedstrijd secretaris-jeugd@oranjeblauw.com

Burendag
Graspieperhof

NIJMEGEN - Een aantal buurgenoten uit de Graspieperhof verzorgt tijdens Burendag 2022 zaterdag 24 september activiteiten. Tussen 14.00 en 17.00 uur zijn buurtgenoten welkom aan de Sperwerstraat (tussen afslag naar Jumbo Frenikshof en sportzaal De Zwaluw) voor een hapje en een drankje. 

Belangstellenden kunnen deelnemen aan oud-Hollandse spellen, er is een springkussen en een barbecue (eigen bijdrage). Tijdens het event wordt draagvlak gezocht om een buurtvereniging te starten om gezamenlijk meerdere activiteiten te ondernemen. Aanmelden via vogelbuurtnijmegen@gmail.com. Ook vrijwilligers en/of sponsors kunnen reageren. Meer info: burendag.nl

Expositie in Kerk van Persingen

PERSINGEN - Vijf cursisten van de Kleine Academie Oost exposeren dit weekend hun werk in het kerkje van Persingen. Vier keer eerder stelden zij schilderijen en beelden ten toon op deze prachtige locatie. In deze 5e editie willen zij graag hun werk van de afgelopen drie jaar aan een groter publiek laten zien. Het kerkje aan de Persingensestraat 7 in Persingen is open zaterdag 10 september van 13.00 tot 17.00 uur en zondag 11 september van 11.00 tot 17.00 uur. 

The Garden of 
Art and Design

PERSINGEN - In Persingen staat voor zaterdag 10 en zondag 11 september een nieuw evenement op de kalender: The Garden of Art and Design. Iedereen die houdt van kunst en design is van harte uitgenodigd bij Zicht, naast het kerkje van Persingen. 

Een geselecteerde groep kunstenaars en vormgevers uit het hele land presenteert en verkoopt hun speciale werkstukken. Onder de aanwezigen onder meer Joost Seegers en De Geus tassen en Doro Krol.