Een sfeervolle ruimte in zorgcentrum Het Gouden Hart.
Een sfeervolle ruimte in zorgcentrum Het Gouden Hart.

Wonen in zorgcentrum Het Gouden Hart Nijmegen

‘Hier kunnen wij samen blijven’

NIJMEGEN - De Orangerie, een begrip in de regio, is omgebouwd tot zorgcentrum Het Gouden Hart Nijmegen. 

Het voormalige verpleeghuis is omgebouwd tot 64 luxe appartementen voor zelfstandig wonende ouderen, alleenstaanden en echtparen. Zo nodig staat 24 uur per dag zorg klaar. Verder wordt alles geregeld, zoals de schoonmaak en de was. In het restaurant worden ontbijt, lunch en een warme maaltijd geserveerd. Het Gouden Hart is een landelijk concept en onderdeel van ouderenzorgorganisatie Korian. Korian Nederland telt meer dan 50 zorgvilla’s door heel Nederland.

Samen blijven

Samen kunnen blijven wonen als één van de twee steeds meer zorg nodig heeft. Dat was voor Henk en Elly Bouwman de belangrijkste reden om vanuit een appartement in de wijk Brakkenstein te verhuizen naar Het Gouden Hart Nijmegen. “Helemaal zelfstandig blijven wonen, werd voor ons steeds lastiger”, zegt de 86-jarige Nijmegenaar. “Mijn vrouw (83) heeft een zorgindicatie en loopt met een rollator, ik heb geen indicatie. Bij veel zorginstellingen kom je alleen binnen als je allebei een indicatie hebt. Hier hoeft dat niet. Zo kunnen we voorkomen dat we, na 60 jaar samenzijn, uit elkaar zouden worden gehaald.”

Sfeer proeven

Sfeer proeven bij Het Gouden Hart Nijmegen? Kom dan naar de open dag op zaterdag 24 september. Er is dan volop gelegenheid om de locatie te bekijken, het team te ontmoeten én al uw vragen te stellen. Aanmelden kan via www.hetgoudenhart.nl/opendag of bel naar tel. 085 - 808 7299.

Het Gouden Hart Nijmegen
Malvert 5004
6538 DM Nijmegen