Een scène uit 'Blind Kind'. (Foto: Rene van der Burgh)
Een scène uit 'Blind Kind'. (Foto: Rene van der Burgh) Foto:

Voorstellingen 'Blind Kind' in natuurgebied

NIJMEGEN - Het Nijmeegse audio-visueel productie-duo Kijk, Geluid! speelt vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 september de nieuwe voorstelling ‘Blind Kind’ – een dagje strand. De voorstelling is te zien in een Natura 2000 gebied tussen Lent en Bemmel. Steeds van 19.00 tot 20.00 uur. En  nu een extra voorstelling op zaterdag 17 september om 21.00 uur. 

In eerdere producties van ‘Kijk, Geluid!’ was òf de natuur òf de mens het uitgangspunt. In deze nieuwe voorstelling draait het om de natuur in de mens, of omgekeerd, de mens in de natuur. 

"Luisteren door te kijken en kijken door te 
luisteren"

De sensaties van het strand, beleefd in heden en verleden, zorgen voor (h)erkenning, opnieuw beleefde emoties, inzichten en magische momenten. Zand, water, dromen. Zien, horen en herinneren. Of schuilen en vergeten. 

Teder en wreed

"Door de betovering van de locatie te vermengen met fotografie, muziek, dans en design ontstaat er een aards en organisch geheel. Puur en menselijk, abstract, tastbaar, teder en wreed. Het is theatraal struinen door natuur. Een zintuigelijke herkennings- en verrassingstocht", aldus Kijk, Geluid!

Kaarten

Meer informatie en kaartverkoop:
www.kijkgeluid.nl