De Basis bestaat één jaar: open dag

NIJMEGEN - De Basis aan de Groenewoudseweg in Nijmegen bestaat één jaar en dat wordt gevierd met een open dag op zondag 2 oktober. Vanaf 12.00 uur gaat de poort van het De Basis terrein open en vinden tot circa 18.00 uur verschillende optredens en activiteiten plaats.

"Inmiddels zijn de bedden van het guesthouse beslapen, zijn bijna alle muziekstudio’s bezet, wordt het café gebruikt voor allerlei (muzikale) bijeenkomsten en is er vooral veel nieuwe muziek gemaakt! Tijd om nu ook aan alle nieuwsgierige certificaathouders, vrienden en familie van residents, muzikanten uit Nijmegen en alle andere geïnteresseerden de deuren van De Basis te openen en te laten zien wat er allemaal gebeurd."

"Dwaal door de gangen van het iconische, vernieuwde pand, verwacht live-muziek van De Basis-residents, optredens van muzikanten uit de talenttrajecten en oud Summerschooldeelnemers. Kijk naar het poptalent van morgen bij Schuum of check de laatste beats in de Talentroom. Volg de stream van Open Source Radio, ga zitten voor een lezing over ‘Music Thinking’, neem een kijkje in De Basis winkel of kijk hoe snel jij de bandbus volgeladen krijgt."

Alvast een tip van de sluier wat je allemaal kunt verwachten: Black Bottle Riot, Cher Ami, Fake Flamingo, Patch the Sky, Mummy's a Tree, Miriam Mokzco, Cassandra Onck, Teun van Laake, Doordezonverrast, Symafro, The Grand Woo, Misprint, Koarse, Christof Zurm en anderen. Info: www.debasisnijmegen.nl.