Wandel mee met Aster Uitvaartzorg.
Wandel mee met Aster Uitvaartzorg. Foto:

Seizoenswandeling

ELST - Aster Uitvaartzorg houdt zondag 2 oktober weer een seizoenswandeling voor eenieder die een geliefde is verloren. 

"Vier keer per jaar wordt een route gelopen; vier maal op dezelfde locatie omdat verandering in de natuur laat zien dat het leven doorgaat. Dat na het donker van herfst en winter altijd weer de lente komt. Iedereen uit de regio die zijn of haar geliefde heeft verloren door overlijden (recent of lang geleden) of al afscheid heeft moeten nemen van een partner door bijvoorbeeld dementie, is welkom."

De wandelingen worden georganiseerd door Mieke Sanders, uitvaartverzorger bij Aster Uitvaartzorg. Trouwe medewandelaars zijn Antjella den Held en Johan Swart, die beiden hun partner hebben verloren. Ook Irma van Reem en Ronald Kersten, rouwtherapeute en wandelcoach zijn bij de wandelingen aanwezig.

"De ervaring is dat het wandelingen zijn met een lach en een traan, een wandeling waaruit zelfs mooie vriendschappen ontstaan. We verzamelen om 09.30 uur op de parkeerplaats van Aster Uitvaartcentrum aan Kokkeland 17 in Elst en lopen zo'n 5 kilometer in een relaxed tempo. De wandeling eindigt altijd met koffie, thee en (appel)taart."

Meer informatie en aanmelden: seizoenswandeling.elst@gmail.com of via Mieke Sanders tel. 06-13345046Aan deelname zijn geen kosten verbonden. "We hopen op een troostrijke en inspirerende wandeling."