De Winkelsteeg in vogelvlucht.
De Winkelsteeg in vogelvlucht.

Praat mee over Winkelsteeg: bekijk de film om te zien wat er gaat gebeuren

Algemeen

NIJMEGEN - Op en rond Winkelsteeg spelen de komende jaren veel verschillende ontwikkelingen. Voor al deze plannen geldt dat ze de komende tijd verder worden uitgewerkt. Dat doet de gemeente samen met bewoners, ondernemers, woningbouworganisaties, zorg- en welzijnsorganisaties en andere belanghebbenden. Om u zo goed mogelijk te informeren is er een film gemaakt. Deze is te zien op winkelsteeg.nijmegen.nl.

Winkelsteeg wordt een gebied dat steeds in beweging is. Waar meer gewerkt en gewoond wordt, en waar meer ruimte is voor ontmoeting en ontspanning. In de film krijgt u duidelijkheid over de plannen en ontwikkelingen in Winkelsteeg. De film geeft uitleg over de ontwikkelvisie, stedenbouwkundige verkenningen en het (ontwerp)bestemmingsplan Winkelsteeg-Noord. 

“Ook thema’s als aanpassing van de geluidszones en milieucategorieën worden besproken. Daarnaast komen verschillende belanghebbenden aan het woord. Op deze manier willen we iedereen op de hoogte brengen over wat er de komende jaren in Winkelsteeg gaat gebeuren. En krijgt u een beeld wat de plannen voor u betekenen”, aldus de gemeente.

Inloopbijeenkomsten 

Er zijn ook twee inloopbijeenkomsten over de plannen voor de Winkelsteeg. Deze bijeenkomsten zijn op 4 en 6 oktober tussen 16.00 en 20.00 uur in Brasserie Jan Massinkhal, Nieuwe Dukenburgseweg 5 in Nijmegen.

Voor vragen en reacties kunt u dan terecht bij deskundigen. U kunt informatie krijgen over de volgende thema’s:

-Ondernemen en werken in Winkelsteeg

-Wonen in Winkelsteeg

-Bereikbaarheid/mobiliteit

-Groen, water en ecologie

Reageer direct

Wilt u reageren op de plannen? We horen graag uw reacties, zorgen, wensen, ideeën of wat u verder kwijt wil. Wij kunnen deze input gebruiken om het bestemmingsplan en andere plannen mogelijk aan te passen. U kunt uw reactie doorgeven tot en met 10 oktober: winkelsteeg@nijmegen.nl.