Johan Verhofstadt. (Foto: Rob de Jooge)
Johan Verhofstadt. (Foto: Rob de Jooge) Foto: ROB DE JOODE

Gespecialiseerd in uitvaarten op maat voor elk budget

Bijzondere uitvaarten Johan Uitvaartzorg

NIJMEGEN - In 2014 is Johan Verhofstadt begonnen met zijn uitvaartonderneming Johan Uitvaartzorg en in de afgelopen jaren heeft hij zich gespecialiseerd in uitvaarten op maat voor elk budget. Daarbij wordt rekening gehouden met de persoonlijk wensen van de overledene en/of de nabestaanden. 

Johan helpt families bij de organisatie van het afscheid van een overleden dierbare en heeft veel ervaring met uitvaarten op bijzondere locaties. Daarbij gaat hij uit van het motto: Ieder mens is anders. Waarom zou je tijdens de laatste reis je identiteit wegstoppen?

Unieke locaties

Johan Uitvaartzorg heeft een aantal unieke plekken in Nijmegen waar het laatste persoonlijke afscheid zonder tijdsdruk kan plaatsvinden, zoals bijvoorbeeld restaurant Zijdewinde, Stoeterij buitenzorg, Buitenplaats Oosterhout, Slot Doddendael, de Kas in Winssen of Landgoed Brakkesteyn. Op deze locaties heeft u als nabestaanden uitgebreid de tijd om afscheid te nemen, de overledene te herdenken en een glas te heffen op het leven en is de tijd die u hiervoor heeft niet beperkt zoals doorgaans in de aula van een crematorium of begraafplaats. 

Johan denkt graag met u mee over de mogelijkheden die er zijn om een betaalbare, passende en unieke bijeenkomst te organiseren.
De website van Johan Uitvaartzorg is volledig vernieuwd. Zo kunt u lezen welke bijzondere buitenlocaties er zijn en bevat de nieuwe website veel digitale diensten, zoals online rouwkaarten, online gedachtenispagina of bloemen uitzoeken. Wilt u meer weten, Johan kan geheel vrijblijvend uw wensen met u bespreken en vastleggen. Ook als u elders verzekerd bent.

www.johanuitvaartzorg.nl