Drummer Ruud Abma. Zie Blues Sessie.
Drummer Ruud Abma. Zie Blues Sessie. Foto:

Blues Sessie

KEKERDOM - In het wilderniscafé de Waard in Kekerdom is zondag 6 november een Blues Sessie. De band van de dag bestaat uit William Peters (mondharmonica), Gert-Jan Ettema (toetsen), Art Bouw (basgitaar), Phil Poffé (zang en gitaar) en als gast zanger en drummer Ruud Abma. Abma is bekend van de Spike drivers Bluesband. Aanvang 15.00 uur Entree gratis. Info: philpoffe@hotmail.com.

Repair Café

NIJMEGEN - Het team van Repair Café Dukenburg staat zaterdag 12 november klaar in Creatief Centrum Nijmegen-Zuid aan Tolhuis 44-44 in Nijmegen om u te helpen met allerlei reparaties. Het Repair Café is van 11.00 tot 14.00 uur en gratis toegankelijk. Er is gratis parkeergelegenheid. Gereedschap en materiaal zijn aanwezig (materialen verkrijgbaar tegen kostprijs). Een vrijwillige bijdrage in de pot wordt op prijs gesteld. Meer info: tel. 024-3452113 of repaircafe@creatiefcentrumnijmegen-zuid.nl.

Ontmoet de
dichter... Leffring

NIJMEGEN - In de reeks Ontmoet De Dichter… ontvangt Wim van Til zaterdag 12 november de dichter Myrte Leffring. Het gesprek in het Poëziecentrum in Bibliotheek De Mariënburg in Nijmegen begint om 14.00 uur. Het publiek kan vragen stellen en natuurlijk draagt ze voor.

Regenboogsalon 

NIJMEGEN - Op zondag 6 november is er tussen 15.00 en 18.00 uur weer een Regenboogsalon In het Roze Huis aan de Sint Anthoniusplaats 1 in Nijmegen. Deze middag weer samenzijn als LHBTIQ+ gemeenschap en sympathisanten.