Vocal Group NootScenario. (Foto: Renée Hermans)
Vocal Group NootScenario. (Foto: Renée Hermans) Foto:

NootScenario zoekt tenor

NIJMEGEN - Vocal Group NootScenario zoekt versterking en is op zoek naar een tenor. 

"Zingen met een beetje theater. Het publiek meenemen in een nummer. Regelmatig optreden en werken aan een grote theatervoorstelling. Lol maken met een kleine, enthousiaste groep. Repeteren op dinsdagavond in Nijmegen, onder leiding van een ervaren zangcoach. Dat is Vocal Group NootScenario." 
"We zijn momenteel op zoek naar een tenor. Onze muzieksmaak strekt zich uit van Muse tot Boudewijn de Groot en van Pink tot Justin Timberlake. Heb je zangervaring en ben je geïnteresseerd? Dan maken we graag kennis!"

Interesse? Stuur een mail naar info@nootscenario.nl of bel tel. 06-45091201. Voor meer informatie over de Vocal Group kijk op de website www.nootscenario.nl.  


Open ateliers 

NIJMEGEN - Een inmiddels vertrouwde traditie in de maand november is de opening van de ateliers in de Krayenhoffkazerne aan de Molenveldlaan in Nijmegen. In de weekenden van 5 en 6 en 12 en 13 november zetten 26 kunstenaars van 13.00 tot 17.00 uur de deuren van hun atelier wagenwijd open. Van schilderkunst en keramiek tot beeldhouwkunst, glaskunst, raamobjecten, design en fotografie, nagenoeg alle beeldende kunstdisciplines zijn te zien. Ook is informatie verkrijgbaar over cursussen en workshops. De kunstenaars zijn zelf aanwezig voor nadere informatie. Vrij entree.

Keeperstraining bij DVOL Lent

LENT - Dennis Smit van Just for Goalkeepers en Michael Brussen van PUUR Voetbal (oud teamgenoten N.E.C.) slaan de handen ineen en verzorgen bij DVOL in Lent een keeperstraining. Bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar. Er zijn vier trainingen en wel op 25 november en 2, 9 en 16 december. Er zijn maximaal 18 plaatsen. Onder de deelnemers wordt een gesigneerde set keeperhandschoenen verloot van de 1e keeper van FC Utrecht.

Het is mogelijk om op vrijdag 18 november een gratis proefles te volgen om te kijken of uw kind het leuk lijkt. Kijk voor meer informatie op puurvoetbalacademie.nl/keeperstraining/

Ierse folkmuziek

NIJMEGEN - Er is zondag 13 november weer Ierse folkmuziek in Voorzieningenhart 't Hert aan de Thijmstraat 40 (hoek Willemsweg) in Nijmegen. De sessie start om 14.30 uur en is rond 17.00 uur afgelopen. Entree gratis. 

Kandelaar maken

NIJMEGEN - In het Creatief Centrum Nijmegen-Zuid is donderdag 17 november een workshop kandelaar maken van 19.00 tot 21.30 uur. Deelnemers gaan aan de slag met een stuk klei dat na een week in de oven wordt gebakken. Er zijn voorbeelden beschikbaar. Vrijdag 2 december kun je om 13.00 uur de kandelaar komen glazuren. Deelname kost 20 euro. Aanmelden via info@ccnz.nl ovv workshop kandelaar.