Clementine de Jonge.
Clementine de Jonge. Foto:

True Colours: Toon jouw kleurrijke karakter

NIJMEGEN - Soms loop je vast in het leven. Niets om je voor te schamen, maar het is zonde om onnodig te blijven rondlopen met klachten, vindt Clementine de Jonge. Als psychosociaal therapeut begeleidt ze jongeren en volwassenen bij hun zoektocht naar hun ware kleuren. De naam van haar praktijk: True Colours.

Clementine legt uit wat haar werk inhoudt: "Veel uitdagingen en lastige vraagstukken waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt, hebben een oorsprong in het verleden. Ik ga met je de diepte in. Door bewustwording van de gevolgen van nare gebeurtenissen kom je dichter bij jezelf."

Scala aan behandelmethodes 

Clementine kan door haar jarenlange ervaring putten uit een breed scala aan behandelmethodes. 

Ze helpt bij relatieproblemen, burn-out klachten, hooggevoeligheid en autismespectrumstoornissen. Ze biedt ook psychische ondersteuning bij ziekte. 

Clementine: "Ik boek verrassend goede resultaten met hypnotherapie bij het prikkelbare darm syndroom. Bij PDS is een verwijzing van de huisarts of specialist nodig, bij andere klachten mag je mij zonder verwijzing bellen voor een gratis kennismakingsgesprek." 

Psychosociale begeleiding, ook wel counseling genoemd, wordt meestal (deels) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. "Vaak zit je na een aantal gesprekken al lekkerder in je vel", zegt Clementine. "Maak maar een afspraak. Ik ga graag met je op zoek naar jouw true colours."

True Colours Coaching & Counseling
De Ruyterstraat 65
6512 GB Nijmegen
06 - 24 37 64 50
clementine@truecolourscc.nl
www.truecolourscc.nl