Impressie van Hart van de Waalsprong.
Impressie van Hart van de Waalsprong. Foto:

Kiezen voor nieuwbouw? Juist nu in
stadsdeel Hart van de Waalsprong

NIJMEGEN-NOORD - Hart van de Waalsprong is volop in beweging. Het nieuwste stadsdeel van Nijmegen, aan de noordzijde van de Waal, krijgt steeds meer vorm. Met woningen, winkels en horeca, een energieneutraal winkelcentrum en volop ruimte om te wonen, te werken, te sporten en te ontspannen. Wie hier een woning koopt, maakt een waardevaste keuze voor nu en later.

Hart van de Waalsprong is ambitieus, dynamisch en toekomstgericht. Het nieuwe stadsdeel heeft duurzaamheid en energiezuinigheid tot speerpunten benoemd en dat zie je overal terug. Van de klimaatadaptieve woonomgeving tot stadsverwarming en van gescheiden afvalverwerking tot elektrische deelauto’s. Ook de woningen zijn helemaal klaar voor een duurzame toekomst. En juist dat maakt het kopen van een nieuwbouwwoning in dit nieuwe stukje Nijmegen zo aantrekkelijk. Want nieuwbouw heeft volop voordelen.

Waardevaste investering

Alle woningen en appartementen in Hart van de Waalsprong worden gebouwd met hoogwaardige, onderhoudsarme en - als het kan - circulaire materialen. Daarbij zorgen goede isolatie en slimme energieoplossingen zoals zonnepanelen voor een aantrekkelijk lage energierekening. Daarbij is nieuwbouw veel waardevaster dan bestaande bouw omdat nieuwbouw nu al voldoet aan alle strenge duurzaamheidseisen die we op nationaal en internationaal niveau hebben vastgelegd. En omdat de woningen zo energiezuinig zijn, geven veel geldverstrekkers een aantrekkelijke, groene hypotheekrentekorting.

Kiezen voor nieuwbouw is kiezen voor een duurzame, comfortabele en leefbare toekomst. Een toekomst die nog dit jaar kan beginnen voor wie nu besluit te kopen. Hart van de Waalsprong is namelijk volop in aanbouw en de eerste woningen zijn al opgeleverd. Er zijn nog enkele woningen en appartementen te koop en het is de verwachting dat in 2024 Hart van de Waalsprong helemaal gereed is. 

Het aanbod is te bekijken op
www.hartvandewaalsprong.nl.