Gaiane Abrahamian.
Gaiane Abrahamian. Foto:

Voorstelling ‘Burn-out on stage’ in De Lindenberg

Burn-out bespreekbaar maken en tij keren

MALDEN – “Ik heb een missie en dat is burn-out bespreekbaar maken en het tij keren”, zegt Gaiane Abrahamian, oprichter van stress en burn-out praktijk ‘Hart voor burn-out’ in Malden. Gaiane vindt dat er veel over burn-out wordt gesproken maar dat er nog veel onbekend is over de impact daarvan. Daarom heeft zij de voorstelling ‘Burn-out on stage’ gemaakt.

In een intieme setting neemt Gaiane, die zelf te maken kreeg met een burn-out, je mee in haar persoonlijk verhaal. Voor sommigen herkenbaar, voor anderen wellicht een eye-opener. Het wordt hoe dan ook een veelzijdige middag waarbij interactie, verhalen, muziek, dans, sneak preview van documentaire over burn-out en poëzie elkaar afwisselen.

Gaiane Abrahamian is initiatiefneemster van een documentaire over burn-out die ze samen met Marc van Kampen van Kampvuur.tv heeft gemaakt. Ze heeft tevens een unieke HART-methode ontwikkeld waarmee zij organisaties en particulieren begeleidt en ondersteunt bij stress en burn-out. Ze heeft ook een onderzoek gedaan naar de vraag waarom burn-out in sommige landen niet voorkomt. Gaiane heeft ‘Burn-out on stage' gemaakt speciaal voor de naasten, privé en zakelijk. Ze wordt bijgestaan door theatermaker Yvonne Laan. ‘Burn-out on stage' is op zondag 27 november om 14.30 uur in De Lindenberg in Nijmegen. De kaarten zijn te reserveren via www.delindenberg.com/theater/doe-het-zelf-gaiane-abrahamian of aan de balie van De Lindenberg. 

Deze voorstelling is onderdeel van doe-het-zelf programma van De Lindenberg.

Gaiane Abrahamian.