Dreamtime concert in Refter

UBBERGEN - Huib Beerda en Paul Mollen verzorgen donderdag 17 november een zogeheten Dreamtime concert. De bijeenkomst is in de bibliotheek-zaal van de Refter aan de Rijksstraatweg 37 in Ubbergen van 20.00 tot 22.00 uur. Deelname: 25 euro. Reserveren verplicht: waterwolf68@hotmail.com. 

Dreamtime Concerten zijn ligconcerten: de toehoorders kunnen liggend genieten van de klanken van verschillende wereldmuziek-instrumenten zoals didgeridoo, klankschalen, gong, hang, drum en mondharpen. Ondersteund door zang. Tijdens het concert ervaart de luisteraar doorgaans een diepe ontspanning en wordt ingeleid met een korte meditatie.  

Badmintonclubje zoekt leden

NIJMEGEN - Een klein badmintonclubje speelt elke donderdagavond van 20.00 tot 21.30 uur in sportzaal Bottendaal in Nijmegen. Ze omschrijven hun speelniveau 'van gemiddelde recreant tot goede recreant'. Ze zoeken nog badmintonners. Heb je interesse, laat het weten via h.laurensen@gmail.com of kom gewoon een paar keer meedoen om te kijken of je het leuk vindt. 

Gratis judo clinic in SportQube

NIJMEGEN - Topper Jesper Smink verzorgt zondag 20 november een clinic in de SportQube aan de Rosa de Limastraat 23 in Nijmegen. Smink won onlangs goud bij de Judo Grand Prix Almada 2022 in Portugal en brons bij de  Grand Prix van Abu Dhabi. Judo Tomoda heeft de clinic gewonnen van de Judo Bond Nederland voor keurmerk clubs en heeft judoclubs uit regio Nijmegen uitgenodigd om samen de training te volgen. Deelname is gratis. Er zijn clinics van 11.00-12.00 uur (-12 jaar) en 13.00-14.30 uur (-15, -18, -21, -23 en sr.). Meer info via info@tomoda.nl

Taxatie van 
oude boeken

NIJMEGEN - In restaurant Moeke aan de Willem van Arenbergstraat 6 in Nijmegen taxeert Arie Molendijk dinsdag 22 november oude boeken zoals oude (staten)bijbels, atlassen, geïllustreerde werken en reisboeken maar ook handschriften, oude brieven, foto's, ansichtkaarten en prenten. Publiek is welkom van 14.30 tot 17.00 uur. Vrije inloop zonder afspraak. Kosten taxatie 5 euro voor één tot 10 boeken of seriewerken. Grotere collecties/bibliotheken 25-50 euro.


Voor meer Informatie: www.molendijkboeken.nl.