Digitale adventsretraite ‘Vrouwen met Lef’

NIJMEGEN - Op 27 november gaat de digitale adventsretraite ‘Vrouwen met Lef’ van start. Zingevingscoach Annet Hogenbirk heeft materiaal gemaakt om mee te mediteren en jezelf beter te leren kennen en inspiratie te krijgen. 

Het vertrekpunt is elke week een ander prikkelend Bijbelverhaal over vrouwen die te maken hebben met pittige - en ook nu herkenbare - situaties.

"Deze verhalen kun je als een spiegel voor jezelf en je eigen situatie gebruiken. Je komt erdoor in gesprek met jezelf en met wat je diep in je hart graag wilt. Het effect daarvan kun je gaan merken in het leven van alle dag. Via twee digitale afleveringen per week krijg je de verhalen in stukjes met coachende vragen, filmpjes, muziek, poëzie en andere kunst en met creatieve opdrachten. Je kunt hier zelf je keuze uit maken", aldus Hogenbirk. 

"Je kan thuis dagelijks op je eigen moment meedoen, vier weken lang! Daarbij kun je ook persoonlijke feedback geven en krijgen via de mail."

Je kunt het materiaal eerst gratis en vrijblijvend uitproberen. Deelname is ook mogelijk via de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen. Meer informatie en aanmelding:  zininmijnleven.nl/retraite.