‘Er is niets dat voorgoed verdwijnt, zolang je de herinnering bewaart…’
‘Er is niets dat voorgoed verdwijnt, zolang je de herinnering bewaart…’ Foto:

Herdenkingsavonden bij Aster uitvaartzorg

ELST - Aster uitvaartzorg verzorgt op zaterdag 26 en zondag 27 november een herdenkingsavond; een avond waarop eenieder die een dierbare is ontvallen, de gelegenheid heeft om hem of haar te gedenken. Vorig jaar zijn deze avonden voor het eerst georganiseerd en deze werden als heel bijzonder, troostend en warm ervaren. 

Op deze avond mag de naam van een overleden dierbare opnieuw klinken, wordt licht ontstoken en mooie woorden gedeeld. Het geheel wordt opgeluisterd met sfeervolle livemuziek. Samen stil staan bij het gemis, maar ook zeker bij het herinneren; dat is wat de avond mag brengen. Na afloop is er koffie, thee en warme chocolademelk en alle ruimte om na te praten.

De herdenkingsavonden zijn kosteloos bij te wonen, wel is het prettig als u zich vooraf aanmeldt. Dat kan door een mail te sturen vóór 21 november naar herinnering@aster-uitvaartzorg.nl.

Vermeld a.u.b. bij uw opgave op welke dag u wenst te komen, met hoeveel mensen en eventueel de naam die we mogen vernoemen. Ook voor meer informatie verwijzen we u naar dit emailadres of kunt u contact opnemen via 0481- 766 530. Graag tot ziens!

Zaterdag 26 en zondag 27 november vanaf 19.00 uur bij Aster Uitvaartcentrum aan Kokkeland 17 in Elst.