Rondleiding over begraafplaats Rustoord

NIJMEGEN -  De auteurs van het boek 'Wie ligt hier? Begraafplaats Rustoord Nijmegen 125 jaar 1897-2022' verzorgen op zondag 18 december een rondleiding over de begraafplaats Rustoord in Nijmegen. 

Deze rondleiding begint om 11.00 uur. Start bij de hoofdingang van de begraafplaats aan de Postweg in Nijmegen. De rondleiding duren ongeveer anderhalf uur en voert langs een reeks bekende en onbekende Nijmegenaren. 
Aan de hand van hun levensverhalen wordt naar de verloren tijd gezocht. De rondleiding wordt kosteloos verzorgd.

Hebt u interesse, schrijf dan in voor deze rondleiding. Inschrijven via pdebeukelaer@gmail.com of via emailadres altenapsi@kpnmail.nl. Maximaal 20 personen per groep.


Informatieavond Buurtteams Volwassenen

NIJMEGEN - Buurtteams Volwassenen zijn er voor iedere Nijmegenaar met een (zorg)hulpvraag. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Maandag 21 november is er een informatiebijeenkomst in De Kentering aan de Limoslaan 10 in Nijmegen van 19.30 tot 21.00 uur. Medewerkers van de Buurtteams gaan dan graag met jou in gesprek. En als er onduidelijkheden zijn, willen zij deze wegnemen. "Uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde; passende zorg voor iedereen."

Welkom is iedereen die klant is bij de Buurtteams Volwassenen of twijfelt om ondersteuning via het Buurtteam in te schakelen. En voor professionals die willen meedenken over hoe onduidelijkheden voor cliƫnten weg te nemen. Meld je aan via laura@dekentering.info. Ben je professional, laat dan weten van welke organisatie je bent en je functie. Meer info: tel. 024 - 324 99 75 (tussen 10.00 en 16.00 uur).

www.dekentering.info