Service in de zaal bij Cinema Roma en Cine Twins. (Foto: Studio 38C)
Service in de zaal bij Cinema Roma en Cine Twins. (Foto: Studio 38C) Foto: Studio 38C

Gratis bioscoopkaartje voor lezers De Brug Nijmegen

WIJCHEN/MALDEN - Speciaal voor lezers van De Brug Nijmegen hebben servicebioscopen Cinema Roma uit Wijchen en Cine Twins uit Malden een bijzondere actie. “Bij Cinema Roma en Cine Twins krijg je tegen inlevering van de coupon op de voorpagina van de krant het tweede bioscoopkaartje gratis”, vertelt Koen Brits, manager van de Wijchense bioscoop. De coupon is geldig tot en met dinsdag 13 december. 

Vanwege de drukte op zaterdagavond is deze avond uitgesloten van de actie, maar bij alle andere voorstellingen is de coupon te verzilveren voor gratis kaartje. De bioscoop biedt haar gasten de mogelijkheid om online, telefonisch of via WhatsApp te reserveren en om gebruik te maken van de actie kunnen de kaarten alleen aan de kassa gekocht worden tegen inlevering van de coupon. 

Service in de zaal

De servicebioscopen staan bekend om hun uitgebreide menukaart en de service in zaal. Gasten kunnen voor en tijdens de voorstelling een bestelling plaatsen die vervolgens op een tafeltje in de zaal wordt uitgeserveerd. Dit kan ook al bij het maken van de reservering via de website. Veel hapjes en drankjes kunnen dan zelfs al vooraf klaargezet worden in de zaal zodat gasten direct kunnen genieten van hun bestelling.

Blockbusters op het doek

In de actieperiode is de blockbuster ‘Black Panther: Wakanda Forever’ te zien op het grote doek van de Wijchense en Maldense bioscoop. “We verwachten tevens veel van de romantische komedie ‘Casa Coco’ en de familiefilm ‘Strange World’ maar dit is slechts een greep uit ons uitgebreide filmprogramma”, aldus Koen Brits van Cinema Roma.


Huurders winkelcentrum Hart van de Waalsprong

NIJMEGEN - Ontwikkelcombinatie Hart van de Waalsprong heeft voor het gelijknamige nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong in Nijmegen huurovereenkomsten getekend met HEMA, koffiebar Bairro Alto, Etos, Gall & Gall en Sound & Soul foodbar. Tevens is bekend geworden, dat van de twee supermarkten Aldi en Albert Heijn, de Albert Heijn een XL winkel gaat worden. Het winkelcentrum wordt eind 2023 opgeleverd.

In Hart van de Waalsprong is energieneutraal winkelen de norm. De energie die nodig is voor het centrum wordt zoveel mogelijk lokaal én duurzaam opgewekt. Het zonnedak op parkeerhuis Bliek biedt ruimte aan ruim 1.200 PV-panelen die het winkelcentrum en de wijkbewoners van groene stroom gaan voorzien. De exploitatie van het zonnedak is in handen van de lokale energiecoöperatie Buren van Bliek. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van het warmtenet van Vattenfall. Meer informatie is te vinden op de website
www.hartvandewaalsprong.nl.

Kleurenleer

NIJMEGEN - Johan Maas geeft vrijdag 25 november in Creatief Centrum Nijmegen-Zuid (Tolhuis 44-44) een workshop ‘Ecoline/Kleurenleer'. De workshop is van 13.30 tot 16.00 uur. Aangezien de werkstukken moeten drogen kan het werkstuk op een andere dag op afspraak opgehaald worden. Deelname 15 euro per persoon (inclusief materialen en begeleiding). Aanmelden via info@ccnz.nl onder vermelding van Workshop ecoline/kleurenleer. Je hoeft geen deelnemer van CCN-Z te zijn of te worden. Info: www.ccnz.nl.