koop bewust op black friday
koop bewust op black friday Foto: canva creatie b.gerrits

'Koop een kado uit eerlijke handel bij Wereldwinkel'

Van Black Friday naar Fairtrade Friday

NIJMEGEN - "Op Black Friday de winkels dicht en de socials op zwart als een tegengeluid voor die overdaad? Nee, daar doen we niet aan mee. Black Friday heeft ons juist geïnspireerd om deze dag open te blijven en om te buigen naar Fairtrade Friday", aldus Wereldwinkel Nijmegen "Kom op vrijdag 25 november naar de Wereldwinkel en koop een kado uit eerlijke handel." 

"Er staat gratis een heerlijk kopje koffie of thee op je te wachten." Onze medewerkers kennen het verhaal achter de producten en vertellen je er graag over." De Nijmeegse vestiging van Wereldwinkel is vrijdag 25 november geopend van 11.00 tot 17.30 uur.

"Trouwens, de winkel dicht, dat kunnen we ons niet eens veroorloven. Onze opbrengst gaat naar producenten in ontwikkelingsgebieden; niks verkopen is dus ook niks voor hen verdienen. En je weet dat wij dit op vrijwillige basis doen. Dus, maak op Black Friday een logische, gezonde en eerlijke keuze en kom naar onze Wereldwinkel!" 

"Iedere andere dag ben je bij ons natuurlijk ook van harte welkom. We hebben zowel fairtrade als duurzame kado's voor Sinterklaas en kerst of stel een origineel kerstpakket samen." 

De Fairtrade kadowinkel is gevestigd aan de Lange Hezelstraat 19 in Nijmegen. Volg de Wereldwinkel Nijmegen ook op Facebook en Instagram.