Repair Café in 't Oude Weeshuis

NIJMEGEN - Op vrijdag 2 december staan van 11.00 tot 13.00 uur in ’t Oude Weeshuis (Papengas 8 in Nijmegen) vrijwilligers klaar in het Repair Café Nijmegen Centrum om kapotte spullen te repareren (want weggooien – of beter recyclen – kan altijd nog, tenslotte). 

"Een kapotte lamp, strijkijzer, een zoom in een rok of een gat in de broek, onze vrijwilligers kunnen veel maken. Gereedschap en in beperkte mate materiaal zijn aanwezig om uw spullen te repareren. 

Materialen tegen kostprijs

De materialen die gebruikt worden zijn verkrijgbaar tegen kostprijs. Verder wordt het zeer op prijs gesteld als er een vrijwillige bijdrage in de pot wordt gedaan."
"Schroom niet om langs te komen om kapotte spullen te laten maken of gewoon om een kopje koffie te drinken in ons buurtcentrum. Zonder kapotte spullen geen Repair Café, maar zonder technische vrijwilligers kunnen we ook niet.

Gezellig team

Ons Repair Café Nijmegen Centrum is altijd op zoek naar handige vrijwilligers die de spullen kunnen maken. Er is een gezellig team dat u zal verwelkomen. Meld u aan, wij zijn op zoek naar u! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 06 18473689."