Een fijne kerst voor klanten Voedselbank:

'Enkele lekkere dingen als extraatje zou ook heel fijn zijn'

NIJMEGEN - De Nijmeegse kerken en scholen  willen zorgen voor een fijne kerst voor klanten van de Voedselbank. Ze zamelen levensmiddelen in voor klanten van de Nijmeegse Voedselbank. Gewone dagelijkse levensmiddelen zijn heel welkom, maar zo op weg naar Kerstmis zijn enkele lekkere dingen als extraatje ook heel fijn. 

"We willen graag ook mensen in een brede kring rondom de kerk bij deze actie te betrekken. Dus iedereen die mee wil doen, is van harte welkom! U kunt de levensmiddelen iedere zondag: 20, 27 november en 4 en 11 december van 11.00 tot 12.00 uur naar de kerk brengen.

Ook op de zaterdagmiddag 19 en 26 november en 3 en 10 december staan we van 15.00 – 17.00 uur in het voorportaal van de Antonius van Paduakerk klaar om levensmiddelen in ontvangst te nemen."

"Hopelijk doen weer heel veel mensen mee met de voedselinzameling! Voor veel mensen in onze naaste omgeving zijn het donkere tijden. Zo brengen we met onze aandacht wat licht in hun leven." Voor meer info, mail naar oec.werkgroepdiaconie@gmail.com. Of bel naar 024-3225239 (Anneke Leissink).