Lauren Thoolen
Lauren Thoolen Foto:

'Lekker blijven spelen in het leven'

Rubriek De Mensen uit Nijmegen

NIJMEGEN - De Facebookpagina De Mensen uit Nijmegen portretteert mensen uit Nijmegen in woord en beeld om hen met elkaar te verbinden.

“Ik denk dat je beter kwaad kan zijn dan depressief. Niet dat ik dat ben hoor! Ik ben een (misschien te) lief persoon, ik pas me makkelijk aan en sta positief in het leven. Wel ben ik vandaag verdrietig omdat mijn relatie is verbroken. Dus ben nu mijn eigen weg weer aan het ontdekken."

"Ik ben gestopt met de opleiding Fashion Tailor. Deze opleiding paste niet bij mij, wel had ik daar een hele fijne docente die echt in mij geloofde. Zij gaf me het vertrouwen in mijzelf. Ik hou van kleur en weet deze goed te combineren in mijn werken elke creatie van mij heeft een verhaal. Nu ben ik bezig met de vooropleiding van ArtEZ. Mijn wens is om door te stromen naar de opleiding Fashion Design.

Buiten het schoolsysteem voel ik me een stuk vrijer en creatiever, maar toch heb ik het leersysteem nodig om te ontwikkelen. Ik hoop deze combinatie van vrijheid en opleiding/systeem te vinden bij ArtEZ. Ik probeer een leuk leven voor mijzelf te maken. Mijn motto is: 'Lekker blijven spelen in het leven'."