Rob Jetten, minister voor Klimaat en Energie. (foto: Martijn Beekman / Rijksoverheid)
Rob Jetten, minister voor Klimaat en Energie. (foto: Martijn Beekman / Rijksoverheid) Foto: Martijn Beekman / Rijksoverheid

Minister Rob Jetten avondje in LUX

NIJMEGEN - Hij kwam in 2017 in de Tweede kamer na een carrière in de Nijmeegse gemeenteraad. Twee jaar later volgde hij Alexander Pechtold op als fractievoorzitter. En sinds januari 2022 is hij ‘superminister’ voor Klimaat en Energie met een duizelingwekkend bedrag in de portemonnee. Alle reden om ‘onze’ Rob uit te nodigen voor een goed gesprek.

D66 Rijk van Nijmegen nodigt Jetten uit voor een avond 2 december in LUX. "We willen weten wat hem drijft, wat hij heeft meegenomen uit Nijmegen, welke ervaringen hij in zijn eerste negen maanden als minister heeft opgedaan en wat zijn doelen zijn voor de komende jaren."

Samen met D66-wethouder van duurzaamheid Tobias van Elferen, Talis bestuurder Ronald Leushuis en professor Heleen de Coninck gaan we met hem in gesprek. Uiteraard is er ook uitgebreid ruimte voor vragen van het publiek.

Inloop: 19.30 uur Start programma: 20.00 uur. Deelname is gratis, reserveren is wel vereist via de website van LUX Nijmegen.
(foto: Martijn Beekman / Rijksoverheid)