Afbeelding
Foto:

Samen warm de winter doorkomen!

NIJMEGEN - Op 10 december staat het evenement: Modeshow 'Krijg De Kleren' voor de deur, bij de Thiemeloods in Nijmegen. Dit evenement wordt georganiseerd voor De Kledingbank Nijmegen. 

Het is niet voor iedereen financieel mogelijk om goed gekleed naar buiten te gaan. Het doel van het evenement is daarom om zoveel mogelijk kleding in te zamelen zodat we: Samen warm de winter doorkomen!

De Kledingbank is een stichting die probeert mensen te voorzien van de basisbehoefte van kleding. Dit doen ze door mensen die hiervoor in aanmerking komen, de mogelijkheid te bieden om tweemaal per jaar een kledingpakket samen te stellen bij de Kledingbank. De Kledingbank maakt enkel gebruik van gedoneerde kleding. Helaas is er een tekort aan kinderkleding en met name jongenskleding bij de Kledingbank.

Modeshow 'Krijg de Kleren'

Het evenement wordt georganiseerd door zes studenten van de HAN. Het zal een creatieve en gezellige dag worden met als einde een modeshow. Deze modeshow mag door iedereen die wil gelopen worden! Voorafgaand van de modeshow zijn er creatieve activiteiten waar je samen met je kind aan mee kan doen.

Het evenement zal om 12:30 beginnen en om 17:00 eindigen. Iedereen is welkom om op 10 december naar de Thiemeloods te komen om een creatieve dag te beleven, meld je wel eerst even aan via de website van de Kledingbank Nijmegen!

Afbeelding