Debuut concert Nijmeegs vrouwen vocaal ensemble Cappella Passione

Algemeen Kort nieuws

GROESBEEK - Het Nijmeegs vrouwen vocaal ensemble Cappella Passione verzorgt zondag 11 december hun debuut concert in de Historische kerk aan de Kerkstraat 18 in Groesbeek. Aanvang 19.30 uur.

Voor het eerste sinds de oprichting in april dit jaar treedt het ensemble op en brengt een programma van eigentijdse luisterliederen in verschillende talen, zowel in ensemble, kwartet, trio als solo. Ze zingen o.a. ‘In this Heart’ van Sinead o Connor, ‘Like an Angel’ van ABBA en ‘The Blessing’ in een bewerking zoals de Celtic Women die ook zingen. Ook zingen ze het gevoelige Zweeds volkslied ‘Vem kan Segla’ met de tekst ‘Ik kan zeilen zonder wind, roeien zonder spanen. Maar afscheid nemen van een vriend kan ik niet zonder tranen.’ Het ensemble sluit het optreden af met het lied ‘One Voice’ van The Wailin’ Jennys, een lied dat ons eraan herinnert dat we alleen samen er een mooiere wereld van kunnen maken. 

Het ensemble wordt op piano begeleid door Frans Vodegel en op contrabas door Gabriel van de Heuvel. Entree is vrij. Een kleine bijdrage na afloop ter bestrijding van de kosten is welkom. Nadere informatie: www.cappellapassione.nl