Lio.
Lio. Foto:

Verhuisdier van de week

NIJMEGEN - Deze stoere kater, genaamd Lio, is ongeveer 2 jaar oud en werd broodmager gevonden op straat.

Hij kreeg de medische verzorging die hij nodig had en werd ook direct gecastreerd. In het begin had Lio wat moeite om aan de nieuwe situatie te wennen, maar inmiddels is hij de aanwezigheid van zijn verzorger gaan waarderen.

Zo zit hij al te wachten op het moment dat er iemand thuiskomt en laat hij zich ook al voorzichtig achter zijn oortjes en onder zijn kinnetje kriebelen. Tegenwoordig gaat het nóg beter. Hij ligt in het zicht en laat hij zich ook uitgebreider aaien. We zijn op zoek naar een rustige plek voor Lio, waar al een andere stabiele kat aanwezig is waaraan hij zich kan optrekken. Kinderen zijn ook geen probleem, mits ze weten hoe ze moeten omgaan met katten (hele jonge kinderen zijn wellicht niet zo geschikt).

De voorkeur gaat uit naar een huis waar Lio binnen kan leven, of waar hij de gelegenheid heeft om in een veilig afgesloten tuin (of afgesloten balkon) naar buiten te kunnen gaan. Ben je benieuwd of Lio bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Afbeelding
Afbeelding