Leuke kerstkado's bij de kerstfair. (Foto: Beppie Peters)
Leuke kerstkado's bij de kerstfair. (Foto: Beppie Peters) Foto: Beppie Peters

Expositie, kerstfair en kerstcafé

Kerst-Inn in Van Paduakerk

NIJMEGEN - In de Antonius van Paduakerk aan de Groesbeekseweg 96 in Nijmegen is zaterdag 17 en zondag 18 december weer een Kerst-Inn.

Er is een kerststaltentoonstelling rond het thema 'Kerstmis in alle facetten', een kerstfair om kerstinkopen te doen en een kerstcafé met dit jaar hulp van en aandacht voor Bakkerij Koekkoek (een banketbakkerij die jongeren met een psychiatrische kwetsbaarheid en een afstand tot de arbeidsmarkt begeleidt naar een passende plek op de arbeidsmarkt). 

Zondagmiddag 18 december is er om 16.00 uur een kerstconcert met samenzang met bekende kerstliederen, muzikale bijdragen en een kerstverhaal. De middag wordt afgesloten met Glühwein in het kerstcafé. Open: 17 en 18 december van 11.00 tot 17.00 uur. Vrij entree, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. 


Concert Stemmen van Licht

NIJMEGEN - Stemmen van Licht verzorgt een kerstconcert met het thema Festival of Lessons and Carols. 

Zij zingen liederen van onder andere Rutter, Vaughan Williams, Willocks en Bach. Jelle Hoksbergen dirigeert het concert en heeft ook muzikale arrangementen geschreven. Vrijdag 23 december om 20.00 uur concert met muzikaal ensemble in de Boskapel in Nijmegen. Toegang gratis, een bijdrage is welkom. Voor meer informatie: www.uitvaartensemblenijmegen.nl

feestelijk ingepakte kerstkanootjes bij de Kerstfair