Ien, de podcast #86 — Presentatie Jaaroverzicht 2022

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN – De vervuilende APN Asfaltfabriek, de woningbouw rondom het Goffertstadion, het tienjarig jubileum van burgemeester Bruls en de gemeenteraadsverkiezingen. Het zijn maar een paar van de onderwerpen die aan bod komen in het Ien, de podcast Jaaroverzicht.

In de laatste aflevering van het jaar blikt Raymond Janssen terug op de gesprekken die hij in 2022 voerde in de podcast. Je hoort delen van het het gesprek met Linda van Aken van de Vincentiusvereniging en van dat met Wilco van Schaik, algemeen directeur van NEC. Uiteraard komen ook enkele gesprekken met co-host Rob Jaspers voorbij.

Gemeenteraadsverkiezingen

De gemeenteraadsverkiezingen van maart van dit jaar krijgen veel aandacht. De dag na de verkiezingen bespraken Jaspers en Janssen de kersverse uitslag en blikten toen vooruit op de formatie. Ook de eerste verrichtingen van de nieuwe raad en college passeren nog één keer de revue.

Armoede

Het thema armoede komt ook geregeld voorbij in het jaaroverzicht. Bij zowel raad als college staat die thema hoog op de agenda. Dat geldt ook voor de problemen rondom de vervuilende asfaltfabriek APN.

Ien, de podcast is te beluisteren via www.iendepodcast.nl.